Spectra Precision LL300 Rotasjonslaser

Spectra Precision LL300 Rotasjonslaser

Den automatiske, selvnivellerende Spectra Precision-laseren LL300N fra Trimble er den mest robuste laseren du får på markedet. Den er robust nok til å kunne brukes både til en lang rekke vanlige jobber og innen betongkonstruksjon. Selv under tøffe byggeplassforhold er LL300N-laseren pålitelig og nøyaktig, som gjør at du kan jobbe raskt og enkelt.

Den robuste LL300N-laseren tåler fall mot betong på opptil 1 meter, og fall som følge av stativvelt på opptil 1,5 meter. Dette i tillegg til at laseren er fullstendig værbestandig og støvtett, gir mindre nedetid og reduserer reparasjonskostnadene i løpet av levetiden til produktet.

LL300N-laseren er også selvnivellerende og kommer med fjernkontrollen RC601 som tilleggsutstyr, noe som gjør at den er svært nøyaktig og brukervennlig. Siden LL300N-laseren nivellerer seg selv når den blir slått på, blir det lettere å rigge opp siden den krever mindre betjening og man har færre innstillinger å forholde seg til.

Med fjernkontrollen RC601 kan du bestemme fallet eller angi fallreferansen. Du kan også arbeide med fall i én akse med hødevakt aktivert i den andre aksen.

H-varenr. 150300

NOBB-nr.

Legg produkt i handleliste
Til topp